11880 Nedir Ücret İletişim Müşteri Hizmetleri

Türkiye’de bilinmeyen numara firmaları arasında yer alan 18880, 2010 yılından beri hizmet vermektedir. İlk bilinmeyen numaralar servisi olabilme özelliğini de taşıyan 11880 sabit ve GSM hatlarından arayabileceğiniz sabit ve GSM numaralarına ait sorgulama yapabileceğiniz bir servistir. Uzun yıllardır bilinmeyen numaralar servisinde öncü olan 1880 gelişmiş hizmet sunan bir markadır.

18880, diğer servislerin aksine sizlere saatlerce otomatik mesaj dinletmemektedir. En kısa süre içerisinde en iyi müşteri temsilcilerine sizi bağlayan 1880 müşterilerinin sorularına da en kısa süre içerisinde cevap vermektedir.

18880 için önemli olan en önemli ayrıntı ise bilgileri güncel tutmak ve zenginleştirmektedir. Ulaşım bilgileri, eğlence, banka şubeleri, dava sorguları, tesisatçı, numaradan sorgu, posta ve telefon kodları, çiçekli, araç kurtarma, bilinmeyen numaralar, özel servis numaraları, çilingir, nöbetçi eczane, ambulans, itfaiyeler ve emniyet birimleri 18880’in hizmet alanları arasındadır.

Bütün operatörlerden arayabileceğiniz 18880 Turkcell, Türk Telekom ve ev telefonu abonelerinin yanı sıra Türk Telekom ADSL, Superonline, Millenicom ve Vodafone Alternatif abonelerinin bilgilerini sorgulayabilmenizi sağlar. Ev telefonları ve GSM operatörleri için 18880 tarafından farklı ücretlendirmeler söz konusudur.

Was this helpful?

0 / 0

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Ortalama: 0]
Bir yanıt yazın 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *