Özdiklek Avm Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

1983 yılında kurulan Özdilek, Bursa Alışveriş Merkezi’nde perakende sektörüne girmiştir. Bugün 14 alışveriş merkezi, 10 hipermarket, 168 ev tekstil mağazası, 2 konsept lokum mağazası ve 7 büyük departman mağazasıyla ödün vermeksizin bütün şubelerinde kaliteli ürün ve hizmet sunmaktadır.

Özdilek alışveriş merkezleri, departman mağazaları, ev tekstili mağazaları ve hipermarketleriyle ihtiyaç duyulan pek çok farklı ürün ile müşterilerine alışveriş konseptiyle ilgi görmektedir.

Pek çok farklı ürün ve markanın bulunduğu, modadan yemeğe, teknolojiden eğlenceye kadar her türlü ihtiyacın “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesiyle karşılandığı Özdilek Alışveriş Merkezleri bütün hizmet noktalarında 7’den 70’e her yaştan tüketiciye seslenmekte ve onlara farklı bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Hızlı tüketimden züccaciyeye, gıdadan gıda dışına, ev tekstili ürünlerinden dekoratif ürünlere kadar A’dan Z’ye ihtiyacınız olan ürünlerin yerli ve yabancı seçkin markalarla satışa sunulduğu Özdilek AVM’ler mağaza, market, kafe, restoran, çocuk odası, oyun ve eğlence merkezlerinden oluşmaktadır.

8.000 çalışanı ile Türkiye’nin marka değeri en yüksek şirketleri içinde ilk 100 firma arasında bulunmaktadır. Özdilek AVM aynı zamanda çağrı merkezi hizmeti de sunmaktadır. 444 44 16 numarasını tuşlayarak müşteri temsilcileri ile görüşebilirsiniz.

Was this helpful?

0 / 0

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Ortalama: 0]
Bir yanıt yazın 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *